Regler och Villkor

Allmänt

Åldergräns: 18 år. Tänk på att inte bjuda in fler personer än vad ni bokat rum för. I många fall tvingas vi tyvärr neka gäster pga av för stort antal personer då detta har med brandsäkerhet att göra.I vissa utav rummen kan man vara någon extra, detta får ni information om när ni bokar. Blir ni någon extra så debiterar vi 85kr per person/timmen.

Bokning av rum

Bokning e-mail eller formulär räknas ej som bindande förrän vi har bekräftat bokningen. Om ni blir sena till er bokning debiterar vi från den tid ni bokat. Hör dock av er om ni blir sena, annars anses rummet ledigt efter 15 min. Har vi ett telefonnummer gör vi först ett kontaktförsök.
Minsta tid att boka är en timme. Sista bokningsbara starttid är ca 23:00. Vill man starta senare är det bara drop-in eller kö som gäller. Vi rekommenderar att boka minst 2 tim vid 4 personer eller fler. Det går att boka rummet i max 3 tim fram till kl 22.00, därefter går det endast att boka ett rum i max 2 timmar.
Ett sällskap kan ej hyra två rum vid samma tillfälle.

Rummet för 10 och 15 personer

Vid bokning av detta rum behöver en deposition för första timmen betalas (1100kr 15-manna / 750kr 10-manna). Antingen kan man komma förbi vår lokal på Odengatan 87 och betala, eller betala till vårt bankgiro 231-4466. Ni får ett inbetalningsdatum av oss vilket brukar vara cirka 2 veckor i förväg. Observera att pengarna ej återbetalas vid eventuell av- eller ombokning.

Rummet för upp till 40 personer

Detta rum kan man boka med en starttid någon gång mellan 18:00-23:00. Minsta bokningstid är två timmar, och rummet går endast att boka till 01.00. VIKTIGT att tänka på att efter 01.00 så är det allmänt och betyder att vi öppnar upp för alla. Ert sällskap måste då lämna rummet för städning, och personer som står i kö för det allmänna har förtur. Vi tar också en deposition för första timmen (1950kr) som antingen kan betalas genom att komma förbi vår lokal på Odengatan 87, eller betalas till vårt bankgiro 231-4466. Ni får ett inbetalningsdatum av oss vilket brukar vara cirka 2 veckor i förväg. Observera att pengarna ej återbetalas vid eventuell av- eller ombokning.