VÅRA KARAOKERUM

Vi erbjuder hela 12 st privata karaokerum i flera olika storlekar. Karaokerummen är utrustade med två mikrofoner och högklassig ljudanläggning. Vill ni beställa något till rummet så ingår det alltid room service, allt för att göra er kväll så perfekt som möjligt!

RUM FÖR 4-8 PERSONER

Perfekt för dom mindre sällskapen. Precis som med alla våra karaokoerum, är dom utrustade med 2 mikrofoner, discoljus, högklassig ljudanläggning och såklart room service. Här krävs det ingen deposition när ni bokar men vi uppskattar att ni hör av er i god tid om ni skulle få förhinder. Storlekarna kan variera från minsta på 5kvm till dom lite större på 7-8kvm.                                

RUM FÖR 10-15 PERSONER

Vid bokning av dessa karaokerum behöver en deposition för första timmen betalas (1200kr 15-manna / 850kr 10-manna). Antingen kan man komma förbi vår lokal på Odengatan 87 och betala, eller betala till vårt bankgiro 231-4466. Ni får ett inbetalningsdatum av oss vilket brukar vara cirka 2 veckor i förväg. Observera att pengarna ej återbetalas vid eventuell av- eller ombokning.

RUM FÖR UPP TILL 40 PERSONER

Detta karaokerum kan man boka med en starttid någon gång mellan 18:00-23:00. Minsta bokningstid är två timmar, och rummet går endast att boka till 01.00. VIKTIGT att tänka på att efter 01.00 så är det allmänt och betyder att vi öppnar upp för alla. Ert sällskap måste då lämna rummet för städning, och personer som står i kö för det allmänna har förtur. Vi tar också en deposition för första timmen (1950kr) som antingen kan betalas genom att komma förbi vår lokal på Odengatan 87, eller betalas till vårt bankgiro 231-4466. 

VIKTIG INFORMATION

Bokningsförfrågan räknas ej som bindande förrän vi har bekräftat bokningen. Om ni blir sena till er bokning debiterar vi från den tid ni bokat. Hör dock av er om ni blir sena, annars anses rummet ledigt efter 15 min. Minsta tid att boka är en timme. Sista bokningsbara starttid är ca 23:00. Vill man starta senare är det bara drop-in eller kö som gäller. Vi rekommenderar att boka minst 2 tim vid 4 personer eller fler. Det går att boka rummet i max 3 tim fram till kl 22.00, därefter går det endast att boka ett rum i max 2 timmar.

Ett sällskap kan ej hyra två rum vid samma tillfälle.