T: 08-33 12 36    M: info@kkaraoke.se     A: Odengatan 87

© K Karaoke 2014


Betalning
Då vi endast har en kassa och många gäng går samtidigt under fredagar/lördagar så går det max att dela notan på 4 personer. Nu när dom flesta har swish så hoppas vi på förståelse.
Vi tar dom flesta kort och swish. EJ faktura.

Allmänt
Åldergräns:  18 år
Egen medhavd alkohol är absolut förbjudet och räknas som ett lagbrott. Vid upptäckt av egen medhavd alkohol avslutas omedelbart ert besök hos oss och alla i sällskapet får betala och gå.
Bjud inte in fler personer än vad ni bokat rum för. I många fall tvingas vi tyvärr neka gäster pga för stort antal personer.  Vi tillåter max 2 personer extra i rummen och då tillkommer en kostnad på 85 kr per person i timmen.

Bokning av rum
Bokning via telefonsvarare, e-mail eller formulär räknas ej som bindande förrän vi har bekräftat bokningen. Om ni blir sena till er bokning debiterar vi från den tid ni bokat.  Hör dock av er om ni blir sena, annars anses rummet ledigt efter 15 min. Har vi ett telefonnummer  gör vi först ett kontaktförsök.

Minsta tid att boka är en timme. Sista bokningsbara starttid är ca 23:00. Vill man starta senare är det bara drop-in eller kö som gäller. Vi rekommenderar att boka minst 2 tim vid 4 personer eller fler. Det går att boka rummet i max 3 tim. Ett sällskap kan ej hyra två rum vid samma tillfälle.

Rummet för 10 och 15 personer
Vid bokning av detta rum behöver en deposition för första timmen betalas (1100kr 15-manna / 750kr 10-manna). Antingen kan man komma förbi krogen och betala, eller betala till vårt bankgiro 231-4466. Ni får ett inbetalningsdatum av oss vilket brukar vara cirka 2 veckor i förväg. Observera att pengarna ej återbetalas vid eventuell av- eller ombokning.

Rummet för 30 personer
Detta rum kan man boka med en starttid någon gång mellan 18:00-23:00. Minsta bokningstid är två timmar, och rummet går endast att boka till 01.00. VIKTIGT att tänka på att efter 01.00 så är det allmänt och betyder att vi öppnar upp för alla. Ert sällskap måste då lämna rummet för städning, och personer som står i kö för det allmänna har förtur. Vi tar också en deposition för första timmen (1950kr) som antingen kan betalas genom att komma förbi krogen, eller betalas till vårt bankgiro 231-4466. Ni får ett inbetalningsdatum av oss vilket brukar vara cirka 2 veckor i förväg. Observera
Våra villkor & regler